Christus heling

Een heling met de christus ondersteunt die mensen die zichzelf, hun lagere lichamen en bewustzijn, willen transformeren naar een zuivere staat.

Het lopen van je spirituele pad heeft tot doel dat jouw oude bewustzijn (ego bewustzijn vanuit de lagere natuur) wordt getransformeerd naar de zuivere staat van jouw ziel. Dit is jouw hogere bewustzijn, waardoor ook de liefde, wijsheid en kracht van je ziel zich kan laten zien in de wereld. Dit ruimte maken voor jouw hogere bewustzijn vindt plaats door alle lagere lichamen, mentaal emotioneel etherisch en fysiek, te transformeren naar een lichte en nieuwe staat.

Er is veel inspanning nodig om alles dat geen liefde en licht is in jezelf los te laten en te helen. Dit is een proces waar je je hele leven met toewijding aan kunt werken door cursussen, helingen, meditatie en het leven naar de wijsheid van je hart. De christus versnelt dit proces aanzienlijk door het oude bewustzijn te transformeren naar licht en ondersteunt daarmee jouw transformatie.

Het christusbewustzijn is een goddelijk bewustzijn dat hoog boven alle dualiteit van ons aardse bestaan is verheven. Het christusbewustzijn draagt in zich de goddelijke staat van zuiverheid, puurheid en licht en is van daaruit in staat om alles waar het mee in contact komt te herstellen naar zijn Goddelijke perfectie.

Wanneer je als ondersteuning van je groei een heling met de christus wilt ontvangen dan ben je heel welkom in de praktijk. Een heling met de christus kan enerzijds op afstand worden ontvangen of bij mij in de praktijk.

Neem gerust contact op

Heb je het verlangen vooruit te gaan op je spirituele pad en kun je ondersteuning gebruiken? Ik ontmoet je graag.

Ga naar contact voor een gratis intakegesprek.

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.