Wie ben ik

Mijn naam is Laura Hamelink en ik ben coach bij De Meidoorn, praktijk voor Bewustzijn in Terneuzen. Op mijn 18e ben ik vertrokken uit Zaamslag om te gaan studeren in Wageningen. Na een aantal jaar als Bioloog in het bedrijfsleven ben ik de studie Zijnsgericht- therapeut begonnen om te leren omgaan met mijn eigen werkstress. In 2015 ben ik praktijk de Meidoorn gestart in Gelderland. Inmiddels 10 jaar later ben ik weer terug op Zeeuwse bodem om ook hier aan de slag te gaan.

Mijn hele leven lang ben ik al op zoek naar zelfkennis en inzicht hoe het leven in elkaar zit. Dit uitte zich al vroeg in mijn interesse in biologie, psychologie en spiritualiteit in al haar vormen. Inmiddels ben ik opgeleid als Zijnsgericht Therapeut (3 jarige hbo studie en verdiepend tussenjaar), Reiki therapeut (Niveau 2, Usui traditie) en aanvullend Natuurcoach (éénjarige studie). De opleiding tot Zijnsgericht Therapeut is een van de weinige studies in Nederland die je Bewustzijn traint voor een gezonde omgang met gedachten, emoties en het lichaam. De kennis die ik heb opgedaan over Bewust Zijn deel ik graag met jou.

Wil je meer weten?

Wil je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek of heb je vragen? Ik sta je graag te woord.

Ga naar Contact

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.