Wie ben ik

Mijn naam is Laura Hamelink en ik ben coach bij De Meidoorn praktijk voor Bewustzijn in Terneuzen. Op mijn 18e ben ik vertrokken uit Zaamslag om te gaan studeren in Wageningen. Na een aantal jaar als Bioloog in het bedrijfsleven ben ik de studie Zijnsgericht- therapeut begonnen om te leren omgaan met mijn eigen werkstress. In 2015 ben ik praktijk de Meidoorn gestart in Gelderland. Inmiddels 10 jaar later ben ik weer terug op Zeeuwse bodem om ook hier aan de slag te gaan.

Mijn hele leven lang ben ik al op zoek naar zelfkennis en inzicht hoe het leven in elkaar zit. Dit uitte zich al vroeg in mijn interesse in biologie, psychologie en spiritualiteit in al haar vormen. In mijn praktijk vindt je dat terug via twee sporen, namelijk het werk dat ik doe als reiki therapeut en het werk dat ik doe als gids bij spirituele groei. De basis voor dit werk ligt in mijn opleiding als Zijnsgericht Therapeut (3 jarige hbo studie en verdiepend tussenjaar), Reiki therapeut (Niveau 2, Usui traditie), aanvullend Natuurcoach (éénjarige studie) en energetisch werk met Christusenenergie. Maar de meeste wijsheid en ervaring haal ik iedere dag uit mijn eigen leven, de grootste leerschool die er is. Door echt bewust te leven.

Met alles wat ik tot mijn beschikking heb kijk ik graag mee hoe ik jou kan helpen op je pad.

Wil je meer weten?

Wil je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek of heb je vragen? Ik sta je graag te woord.

Ga naar Contact

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.