Werkwijze coaching

Heb je last van negatieve gedachten? Of weet je niet wat je aan moet met je emoties? Praktijk de Meidoorn in Zeeuws Vlaanderen begeleidt mensen met klachten op mentaal- emotioneel vlak door middel van coaching en reiki. Specialist in: stressindividuele relatietherapieonzekerheid en rouwverwerking.

Voor wie

Coaching bij de Meidoorn is voor iedereen die ongelukkig of onzeker is door bepaalde thema’s in zijn leven. Die thema’s zijn soms duidelijk zichtbaar zoals werkstress, relatieproblemen of rouw. Soms zijn ze echter minder opvallend, zoals onzekerheid over je uiterlijk, piekeren of zorgen voor je toekomst. Coaching bij de Meidoorn je dergelijke klachten verwerken. Niks is namelijk te groot of te klein om aan te pakken, zolang jij de wens hebt om met meer plezier door het leven te gaan.

Gratis intakegesprek

Een coachingstraject bij de Meidoorn start met een gratis intakegesprek. In dat gesprek maken kennis, we kijken samen hoe ik jou kan helpen en ik vertel je over mijn werkwijze. Daarna beslis jij of je verder wilt. De lengte van het coachingstraject is afhankelijk van jouw klachten of hulpvraag. Soms heb je aan een paar sessies genoeg, soms is langduriger begeleiding nodig. Vaak bestaat een traject zeker uit 6 sessies.

Het coaching traject

Hoe jij jouw leven ervaart wordt grotendeels bepaald door je eigen reacties. Namelijk je gedrag, gedachten en emoties. Zij zijn de filter waarmee je naar een probleem of situatie kijkt. Duurzame verandering in je leven begint dus eerst met het werken aan jezelf. Daarom is werken aan jezelf de focus van Coaching bij de Meidoorn.

In de coachingssessies werken we aan bewustwording rond jouw klacht. Tussen de sessies werk je zelf met wat je geleerd hebt. Vanuit wat je leert in de coaching sessies zal je zien dat de oplossing voor je problemen vanzelf helder wordt.

  • Je verwerkt de oorzaken van je klachten.
  • Je leert over de oorsprong en aard van jouw klachten.
  • Je ontwikkelt een betere omgang met jouw emoties, gedachten en gedrag.
  • Je leert verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen geluk.

Wandel je graag? Bij keuzes en levensvragen ga ik ook graag met je naar buiten voor Natuurcoaching en gebruiken we de natuur om je helderheid te geven op je pad. Ik ga er vanuit dat de antwoorden op jouw vragen al in jou aanwezig zijn en in de coaching gaan we naar die antwoorden op zoek.
Indien gewenst kan een Reikibehandeling ook onderdeel zijn van een individueel coaching traject.

Specifieke klachten

Hieronder vind je een aantal van de klachten waar coaching bij praktijk de Meidoorn je mee kan helpen. Heb je vage klachten en weet je niet waar je moet zijn? In een gratis intakegesprek kijken we samen wat je nodig hebt.

Onzekerheid Depressie
Levenskeuzes Boosheid
Relatieproblemen Negatief zelfbeeld
Laag energieniveau Rouwverwerking
Ongezonde gewoontes Stress
Overspannenheid Burnout
Piekeren Angsten

Gratis intakegesprek inplannen?

Wil je een gratis intakegesprek inplannen of heb je vragen over coaching bij praktijk de Meidoorn? Neem dan vooral contact op.

Afspraak maken

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.