De wondere werking van reiki: de diepgang van reiki

In deze serie van korte artikelen leg ik jou graag uit hoe reiki werkt. Waarom? Omdat reiki zijn werk vaak onzichtbaar voor het blote oog uitvoert, maar dit wil niet zeggen dat er niet hard gewerkt wordt aan genezing in al jouw lagere lichamen.
Een van de meest bijzondere dingen aan reiki, en wat dat betreft alle energetische vormen van heling, is dat wat reiki kan brengen grotendeels afhankelijk is van de ontvanger ervan. De vraag voor een behandeling is dus altijd hoe open sta jij voor heling en wat wil jij doen om te genezen van welke klacht dan ook. Jij, en met jou bedoel ik jouw denkende geest, bent namelijk de opzichter van jouw lagere lichamen (mentaal, emotioneel en etherisch en fysiek) en wat jij denkt bepaalt of de energie kan doorstromen of niet. Wanneer jij oprecht nieuwsgierig bent en optimistisch over de heling die je kan ontvangen geef jij feitelijk een seintje aan al jouw lagere lichamen om zich open te stellen voor de energie en die aan te nemen. Jouw lichaam kan dan met de energie aan de slag om zichzelf te helen.
Mijn rol hierin is altijd die van begeleider en boodschapper van de energie. In zekere zin kan ik dus niemand genezen met reiki, ik kan wel reiki doorgeven aan iemand die daarmee zichzelf wil genezen. En jouw lichaam weet precies wat het met de energie moet doen. Zo werk ik met jou als cliënt samen om prachtige helingen werkelijkheid te maken.
Je bent van harte welkom om jouw heling te ontvangen
Groeten Laura
Terug naar het overzicht

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.