De wondere werking van reiki: een energetische boodschap

In deze serie van korte artikelen leg ik jou graag uit hoe reiki werkt. Waarom? Omdat reiki zijn werk vaak onzichtbaar voor het blote oog uitvoert, maar dit wil niet zeggen dat er niet hard gewerkt wordt aan genezing in al jouw lagere lichamen. Een bijzondere eigenschap van de reiki als geneeswijze is de mogelijkheid om energetische boodschappen mee te geven aan de lagere lichamen. Ik geef je een klein inkijkje in hoe dat werkt.

De reiki is een krachtige en zuivere energie die gedurende de behandeling door mij naar de cliënt stroomt. En wanneer je dat beeld van die stroom vergelijkt met een waterstroom dan kun je je misschien voorstellen dat je op die waterstroom een boodschap mee kunt geven. Alsof je een papieren bootje op de stroom zet en deze mee laat voeren stroomafwaarts. Nu vraag ik voorafgaand aan de behandeling waar een cliënt behoefte aan heeft in zijn leven. Dat kan bijvoorbeeld zijn rust, liefde, acceptatie of vertrouwen. Maar de wens kan ook zijn genezing van ziekte of lichamelijke klachten. Wanneer de wens duidelijk is dan kan ik gedurende de behandeling af en toe, alsof ik een bootje stroomafwaarts stuur, de boodschap ‘liefde’, ‘rust’ of ‘goddelijke orde in de lichaamscellen’ meegeven. Het lichaam ontvangt deze boodschap en gaat daarmee aan de slag om precies die energetische boodschap en kwaliteit te activeren in jouw lichaam. Goddelijke orde om het lichaam eraan te herinneren zichzelf weer in balans te brengen, liefde en rust om op mentaal emotioneel gebied balans te brengen. Wij bekijken samen welke boodschap jij aan je lichaam wilt geven voor jouw genezing.

De volgende keer wanneer je dus bij mij in de praktijk bent voor reiki, kun je zelf een verzoek doen wat je jouw lichaam wilt meegeven. Zo help je de behandeling sturen en dat zet jou tegelijkertijd in je kracht waar het gaat om jouw genezingsproces.

Tot ziens in de praktijk

Laura

Terug naar het overzicht

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.