Persoonlijke groei bij praktijk de Meidoorn

Ik zie in mijn praktijk over het algemeen twee verschillende sporen waarop mensen binnenkomen. Het ene spoor bestaat uit de mensen die klachten hebben op mentaal- emotioneel vlak en heel graag hiermee geholpen willen worden. Denk hierbij aan stress, rouw, relatieproblemen of onzekerheid. Het zijn de obstakels op je pad die je graag wilt oplossen. En daar help ik graag bij. Lang lopen met onvrede, pijn of verdriet rond bepaalde thema´s in je leven is namelijk onnodig. Maar wist je dat je bij praktijk de Meidoorn ook nog op een andere manier aan de slag kunt?
Naast het simpelweg oplossen van klachten is er een hele wereld van persoonlijke groei die je kunt doorleven en waar ik je graag in begeleid.

Bij persoonlijke groei gaat het namelijk niet zozeer om het oplossen van je klachten maar eerder het leren verantwoordelijkheid te nemen voor alles in je leven, het leren houden van wie jij bent en loslaten van alles wat je niet bent (gedachten, emoties, beschermingsmechanismen en gedrag). Op deze manier onderzoeken we je klachten niet simpelweg omdat je er vanaf wilt, maar eerder omdat je meer wilt leren over jezelf. Dat is een hele andere manier van werken, dat meer lijkt op een avontuur in jezelf.

Het leuke aan deze verschillende sporen is dat ik merk dat mensen vaak binnenkomen met een klacht en langzamerhand zelf wakker worden voor het feit dat ze verder willen werken aan hun persoonlijke groei. En ik wordt altijd blij als ik dat zie. Op deze manier neem je in het proces ook steeds meer verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven en gemoedstoestand. Zo gaan we feitelijk naast elkaar lopen in het proces en ga jij ook steeds meer aangeven wat jij nodig hebt om te leren en je te ontwikkelen. Op die manier meer over jezelf leren en jezelf steeds meer accepteren zoals je bent is iets wat ik je van harte gun.

Ben je dus op zoek naar iemand die jou in je persoonlijke processen begeleidt dan ben je heel erg welkom bij praktijk de meidoorn. Hoe we te werk gaan kun je lezen op de pagina Persoonlijke groei.

Terug naar het overzicht

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.