Heling op afstand

Indien gewenst kun je bij mij ook een Reiki behandeling op afstand ontvangen. Reiki op afstand is net zo doeltreffend voor ontspanning en het opladen van het lichaam als een fysieke behandeling. Deze behandeling is zeer geschikt op momenten dat je je overbelast voelt, ziek bent, last hebt van vermoeidheid of om andere redenen thuis wilt blijven. Ga hiervoor op een rustige plek zitten of liggen waar je niet gestoord wordt en ontspan, de energie doet het werk. Een reiki behandeling op afstand duurt naar wens 30 minuten of 1 uur.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de klacht. We bespreken je wensen voorafgaand aan de eerste behandeling telefonisch. Extra water drinken voorafgaand en na de behandeling is zeer belangrijk voor het herstel van het lichaam.

Ben je slecht mobiel en kun je reiki gebruiken dan kom ik desgewenst ook bij jou thuis. Meer over de werking van reiki lees je hier

Contact opnemen?

Wil je langskomen voor een behandeling of heb je vragen? Je klacht bespreek ik graag met je over de telefoon of in een gratis intakegesprek.

Afspraak maken

1


Bij ernstige klachten wordt je altijd aangeraden deze eerst te bespreken met jouw behandelend arts.

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.