Reiki in Zeeuws- Vlaanderen

Kun je wat ondersteuning gebruiken? Reiki helpt je om spanning los te laten, emoties tot rust te brengen en ondersteunt het herstel van blessures in het lichaam. Reiki is daarmee effectief bij klachten op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Lees meer over Reiki bij praktijk de Meidoorn in Terneuzen.

Reiki voor ontspanning

Een reikibehandeling is zeer geschikt voor het loslaten van lichaamsspanning, het tot rust brengen van je gedachten en het verlagen van stresshormonen in het lichaam. Reiki kan zo net als een massage gebruikt worden als ontspannende behandeling voor jezelf. Omdat Reiki in tegenstelling tot massage ook direct op mentaal en emotioneel vlak werkt heeft Reiki een diepgaand effect op het ervaren van balans in lichaam. Ook helpt reiki energie jouw energieniveau weer op peil te brengen. Kom langs voor je ontspanning of bij klachten als stress en piekeren, spanningshoofdpijn, vermoeidheid, bijnieruitputting, burnout en een overspannen zenuwstelsel.

Reiki bij emotionele onbalans

Reiki steunt jou ook in tijden van grote emotionele onrust in je leven. Denk aan periodes met veel veranderingen, bij rouwverwerking, het ondergaan van operaties en procedures en andere situaties waarbij je je angstig, onrustig en emotioneel kan voelen. Reiki energie helpt de emoties verwerken, tot rust brengen en een plek geven in jouw dagelijks leven. Zo herstelt de reiki je gevoel van veiligheid en overzicht op moeilijke situaties en geef het je alle steun die je nodig hebt om verder te gaan. Kom langs voorafgaand en gedurende een tijd van medische procedures en operaties, bij rouw, bij paniekaanvallen of hyperventileren en onvoorziene veranderingen die je uit balans doen voelen.

Reiki bij lichaamsklachten en blessures

Reiki werkt in op lichaamsklachten en blessures door het zelfherstellend vermogen van het lichaam te versterken en activeren. Tijdens de behandeling versterkt reiki het immuunsysteem, vergroot de bloedtoevoer en versnelt de aanmaak van nieuw weefsel. Reiki energie geeft daarnaast het lichaam de aanzet en de energie om zichzelf te gaan genezen zodat na een behandeling het lichaam zelf een herstelproces doormaakt. Kom langs voor klachten als reuma, hernia, langdurige stijfheid is spieren en gewrichten, ontstekingen, zenuwpijn en pijnklachten.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de klacht. We kunnen je wensen bespreken in een gratis intake van circa 30 minuten, apart of voorafgaand je behandeling. De Reiki behandeling zelf duurt 1 uur. Reiki- energie is werkzaam door de kleding, een behandeling is dus gekleed. Zorg wel dat je comfortabele kleding aandoet. Extra water drinken voorafgaand en na de behandeling is zeer belangrijk voor het herstel van het lichaam. Ben je slecht mobiel en kun je reiki gebruiken dan kom ik desgewenst ook bij jou thuis. Meer over de werking van reiki lees je hier.

Reiki behandeling inplannen?

Wil je langskomen voor een behandeling of heb je vragen? Je klacht bespreek ik graag met je in een intakegesprek of over de telefoon. Je vind praktijk de meidoorn in Terneuzen.

Ga naar Contact

1


Bij ernstige klachten wordt je altijd aangeraden deze eerst te bespreken met jouw behandelend arts.

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.