De Cliënt vertelt

Kopje vol

Druk op het werk, alles is teveel. Ik had werkelijk het gevoel, dat mijn hoofd vol zat. Concentratieproblemen, gespannenheid, slaapproblemen, niet kunnen genieten enz. Bij het zoeken op internet, stuitte ik op Reiki. Ik dacht, laat ik dat eens proberen. Na de 2 e sessie voelde ik al verschil.
Ik ging beter slapen, en tevens nam ook mijn gespannenheid af. Mijn hoofd zat niet meer zo vol, tevens merkte dat het werk mij weeral beter afging. Na 4 sessies voelde ik duidelijk de verschillen. Ik kan het echt iedereen aanraden, om het eens uit te proberen.

Reiki bij spierpijn, hoofdpijn en stress

Of ik nu last heb van mijn spieren, hoofdpijn of mij gewoon niet goed voel door spanning of stress, ik weet dat reiki mij zal helpen. Ik voel de energie letterlijk stromen en slaag erin om alle gedachten buiten te sluiten. Ik ga steeds volledig ontspannen naar huis en na een goede nachtrust (die ook beter is na de reiki) kan ik er weer tegenaan! Een aanrader voor iedereen want Laura weet waar ze mee bezig is!

-Evelien

Begeleiding bij borstkanker

Bij mij werd in augustus dit jaar borstkanker geconstateerd. Zelf was ik al eens bij jou geweest voor een reiki sessie. Ik werd hier heel rustig en ontspannen van. Door de diagnose ben ik gaan denken hoe en wie zou mij kunnen helpen om dit proces te doorlopen. Ik dacht gelijk aan jou. Werd bij iedere sessie heel ontspannen na die tijd en ook in mijn geest rustiger. Daardoor kon ik de narcose zonder stress doorstaan en tevens de operatie en bestraling. Heb het steeds met een open houding over me heen laten gaan. Heb nu ook vrede met de dingen die mij overkomen zijn dank zei jou hulp. Je bent echt een steun voor mij geweest en denk dat dit voor meer mensen gaat gelden als ze hier voor open staan.

-Jenny

i

‘Fijn vertrouwde behandeling waarna je je altijd lekker in je vel voelt’   – T.Mulders

i

Reiki en Zeeuws Meisje

Zeeuws meisje aan de reiki…

Als je als rasecht, vooral nuchter Zeeuws meisje aan de reiki gaat, kan dat niet anders dan dat ook dit een bijzondere ervaring werd en niets was minder waar!

Ik leerde Laura kennen via een gezamenlijke vriendin en was meteen zwaar onder de indruk van haar energetische uitstraling! Amper 29 jaar, maar met een wijsheid wat ik echt zelden heb ervaren bij mensen van die leeftijd. Ze vertelde me vol passie over haar praktijk die gesitueerd is aan de Haarmanweg in Terneuzen en dat ze een kennismakingsactie heeft van 50% korting. Nu zou ik geen rasecht Zeeuws meisje zijn als ik niet gevoelig zou zijn voor korting, want met “hin cent te veej eej” in mijn achterhoofd, ben ik altijd in trek voor “koopjes” en dus besloot ik ook voor deze aanbieding te gaan.

Afgelopen vrijdag was het zover. Ik werd warm onthaald in haar praktijkruimte en het viel me meteen op dat er zo’n heerlijke sfeer hing. Ondanks dat het maar een oud, saai gebouw is, ervaar je dat helemaal niet zo als je eenmaal bent binnengestapt. Laura vertelde me wat ze ging doen en toen gingen we aan de slag. Ik mocht plaats nemen op de behandeltafel en ze ging met haar handen kijken of we energie konden laten stromen. Dat er energie begon te stromen werd me al snel duidelijk, want alles wat ze vastpakte, begon heerlijk te gloeien en langzaamaan zakte ik weg in een heerlijk gevoel van mogen laten gaan. Het leek of er iemand aan mijn been trok, maar ik besloot daar niet te veel aandacht aan te besteden, bang dat ik zou ontwaken uit dit meer dan heerlijke gevoel. Het is niet te omschrijven en hoe hard ik ook naar woorden zoek, het lukt me gewoonweg niet!

Laura heeft voornamelijk op mijn rug gewerkt, vanwege het feit dat dat nog altijd mijn zwakste schakel is, maar ik heb het idee dat ik de afgelopen dagen meer aan kan dan ooit tevoren! Ik gun jou ook zo’n heerlijke reiki ervaring! Laura Hamelink, een prachtmens die het letterlijk in haar vingers heeft om je naar een ander niveau te tillen! Wil je het ook ervaren? Neem contact met haar op voor een afspraak. Je zult niet teleurgesteld zijn, dat garandeer ik je!

-Brigitte

 i

 ‘Ontspanning, positieve energie en rust ‘ – R.Buysse
 i

antistress natuurworkshop – vrijwilligerswerk verwenmiddag


Reviews zijn welkom

Je kan mij via het contactformulier een review doorsturen en ik plaats het op de website.

Ga naar contact

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.