Spirituele groei in Zeeuws- Vlaanderen

De basis van spirituele groei is het leren leven vanuit een open hart. Dat wil zeggen het hervinden van liefde voor jezelf, jouw leven en jouw hart volgen in hoe het zich wil uiten in de wereld. Heb je het zielsverlangen om vanuit je hart te gaan leven dan begeleid ik je daar graag bij.

Waarom het hart?

Het hart is de plek waar je de stem van jouw ziel terugvindt en kunt horen. Ook is het de plek waar je kwaliteiten als liefde, rust en kracht kunt putten. De wijsheid van je open hart is bedoeld om jou te leiden naar het leven waar jij het meeste vreugde en voldoening aan beleeft. Om jouw hart weer te openen en de liefde voor jezelf te laten stromen hoef je niks op te bouwen. Het enige wat je hoeft te doen is het loslaten van alles dat tussen jou en jouw open hart in staat. Dat zijn alle lagen die je in de loop van je leven om je hart heen hebt gebouwd. Dat klinkt simpel en dat is het ook, al is het werk zelf iets waar je gerust heel wat jaren mee bezig kunt zijn. Mijn werk is om jou hierin te begeleiden.

Het werk in de praktijk

Hoe doen we dat praktisch gezien? De obstakels die je mag loslaten vind je onder andere in de vorm van gedachten en oordelen, emoties en pijn en onderdrukte behoeften. Door verschillende therapeutische werkvormen, maar denk ook aan het werken met liefde en meditatie, werken we in de praktijk aan het loslaten en bevrijden van alle beperkende gedachten, oude emoties en behoeften. Zo kan de energie die hierin vastgehouden wordt weer gaan stromen. Daarnaast train ik jou tegelijkertijd om dit werk zelf te doen, zodat je voor de rest van je leven zelf de weg naar je hart vrij kan houden. We zijn dus zowel bezig met verwerken als trainen, zodat jij hierin in je kracht komt te staan.

Hoe vaak we elkaar zien, hoeveel begeleiding je wilt en hoeveel je zelf wilt uitzoeken in de vorm van oefeningen en huiswerk is iets wat je zelf kunt bepalen. Het enige dat ik van jou vraag om samen op pad te gaan is het verlangen om vanuit je hart te gaan leven en de wilskracht om daaraan te werken.

Ontmoet mij in de praktijk

Ik ontmoet je graag in de praktijk voor een gratis kennismaking.

Ga naar contact 

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.