Begeleiding bij spirituele groei

Als je op zoek bent naar iemand die je kan begeleiden met je spirituele groei dan help ik je daar heel graag bij. Ik kan je gidsen langs je innerlijke pad, je wijzen op de afleidingen en obstakels, je steun geven om moeilijkheden te overkomen en richting helpen bepalen.

Spirituele groei, voor mij is dat de verbinding met het goddelijke in mezelf herstellen en daarnaar leven. Dat klinkt misschien niet heel aards, maar uiteindelijk is het dat wel. Eeuwen lang was spirituele groei er namelijk op gericht om het aardse te overstijgen, om feitelijk gezien hier te vertrekken. Maar dat gaat in deze tijd niet meer op. In deze tijd is het juist ook onze taak om de hemel op aarde te brengen. Niet langer vertrekken, maar het hemelse opvangen en hier op aarde brengen door je eigen intentie, uitstraling en daden. Dat is dus niet je hele leven doorbrengen op een meditatiekussen of op een teruggetrokken plek in Tibet, maar dat is uiteindelijk ook je armen uit de mouwen steken en je eigen waarheid leven. Dat is hard werken, weet ik uit ervaring en je bent er ook zomaar niet. Maar de wetenschap dat je jouw levensmissie leeft en de vreugde die je daarbij vindt is de mooiste beloning die je kan vinden. En dat alles komt voort uit jouw verbinding met het goddelijke in jezelf.

Wanneer jij het zielsverlangen hebt om deze verbinding te herstellen en jouw bijdrage te gaan leven dan kan het grote werk aan jezelf beginnen.

Het spirituele pad

Voordat je jouw waarheid kan uitdragen moet je hem eerst vinden en om je waarheid te vinden moet jouw verbinding met je ziel helder aanwezig worden in jezelf. Het eerste dat iedere mens op zijn spirituele pad dan ook te doen heeft is het loslaten van alles wat tussen jou en die heldere verbinding met je ziel in staat. Een groot deel van het werk in je ontwakingsproces is daarom gericht op het loslaten van je ego en helen van kernverwondingen. Dat vindt zich plaats op het niveau van gedachten, emoties, gedrag en behoeften. Heel menselijke dingen eigenlijk dus. Je wilt misschien gelijk vliegen, maar eerst moet het aardse aangepakt worden. En hier raakt het werk dat ik doe als spiritueel leraar het werk als therapeut. Ik ga je uitnodigen om al deze zaken te helen en los te laten zodat je je hart kan openen voor de wijsheid van je ziel. Praktisch gezien kun je het therapeutisch werk bij mij doen, of kun je daarvoor bij vele van mijn collega´s terecht. Een sessie bij mij duurt ongeveer 1 ¼ uur.

Vroeg of laat, dat ligt aan jouw inspanning en je verlangen om je ziel ruimte te geven in je leven, zul je daarbij contact krijgen met jouw essentie. De goddelijke liefde die in jouw open hart te vinden is. Op dat moment hoef je niet meer te zoeken, want je weet dat jij in essentie God bent, liefde bent. Omdat je vanaf dit moment jouw ziel helderder gaat horen in je leven, zal ook je spirituele ontwikkeling sneller gaan. Wanneer het je wens is zal je kennis maken met de verschillende aspecten van jouw Goddelijke zelf, denk daarbij aan liefde, vrede, acceptatie, dankbaarheid. Wat hierbij heel belangrijk is is dat je wel je opruimwerk blijft doen, want het oude is hiermee niet zomaar verdwenen. En het is erg belangrijk om een spirituele routine zoals meditatie op te bouwen zodat je het contact met je ziel steeds sterker maakt. Ik help je graag bij integratie van deze nieuwe delen van jouzelf in je leven en bij het verwerken van alles wat aan het licht komt, ook steun ik je bij de lessen die je ziel je wil leren in je proces.

Wordt de stem van je ziel steeds sterker op je spirituele pad dan zul je zien dat je mij als gids steeds minder nodig hebt. Alle wijsheid vind je namelijk in jezelf. Je zult zien dat het leven je laat zien wat je te leren hebt, terwijl jij je nieuwgevonden waarheid in de praktijk gaat brengen. Heb je toch een keer steun of een klankbord nodig, ik zal er zijn.

Kom mij ontmoeten in de praktijk

Heb je het verlangen vooruit te gaan op je spirituele pad en kun je een gids gebruiken? Ik ontmoet je graag.

Ga naar contact voor een gratis intakegesprek.

Afspraak maken of vragen?

06 - 274 537 92
info@praktijkdemeidoorn.nl

Of vul het onderstaande formulier in:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.